Jdi na obsah Jdi na menu
 


NIKOLAJKA.COM NIGHT - SAFARI ... 2/3

09.10.2007
Ohromně super úterní akce naplnila klub Safari přímo k prasknutí. Především studentská party Nikolajka pravděpodobně nadobro zakotvila i v Hradci Králové a už určitě teď všichni netrpělivě čekají na dalši její pokračování. A ještě na připomenutí pár foteček od Honzina.

BE FRIENDLY - SÉPIE ... 1/2

12.10.2007
Páteční večer v místním klubu Sépie probíhal v duchu tvrdého schranz-techna,kde se za pultem a gramci střídali věhlasní matadoři tohoto tvrdého progresivního stylu hudby jmenovitě Dj Peca,Hemty,Mexton,Nervick,Carl B,ambience Project,Azil a J Green. Zejména poslední dva uvedení nešetřili posluchače svými tech-house až tranceovými sety, kde předvedli nečekaně mimojiné i pár nevydaných remixů od Paul Van Dyka, pár klub-housových pecek až po tvrdé techno. Účast byla celkem v poho, byl to velice zajímavý večer.
photo by: Honzin

20 LET N.V.Ú. - ŽLUTÝ PES PARDUBICE

13.10.2007
Poprvé v životě jsem okusil velký punkový koncert a byla to pro mě opravdu velice zajímavá zkušenost. V Pardubickém klubu Žlutý Pes nedaleko koupaliště Cihelna slavilo výročí 20 let od založení slavné N.V.Ú. Večer u ,Žluťáka, nesoucí se v duchu punku odstartovala kapela Znouzecnost, vyjímečná atmosféra a úplně jiná komunita lidí než na které jste zvyklí třeba u klubových tanečních akcích,z de si